Alloha :D You've trapped in my planet:P. Don't ever forget to tag and visit Ain's blog @www.mizzainzulkifle.blogspot.com . so much love, AIN . .

In a BIG DILEMMA !

Assalamualaikum bloggers :D

Haihh, sekarang ni ain still lost lah. Tak tahu nak study kat mana.
Semuanya sebab kena tunggu result PILN 1 Jun ni.
Weyh, macam mana ni ????
Alaa, confused lah :(

Sekarang ada dua choice, MMU atau UiTM ??
Tapi result PILN tak keluar lagi. Nanti kena keluar dri MMU or UiTM kalau dapat PILN..
haaa..ni yang tak suka ni bila kena buat keputusan ni..

UiTM :
1. Bayaran tak mahal sangat.
2. Belajar lama sebab diploma. 5 tahun setengah. haihh. beza 6 bulan tuuuu..
3. Dekat dgn rumah. Tak best sebab kat seri iskandar je.. -_____-

MMU :
1. Mahal..nanti kalau keluar rugi RM500 sebab dia tak refund balik. Banyak tu RM500.
2. Kena buat pinjaman.
3. Belajar foundation management so 5 tahun je.
4. Dekat cyberjaya. macam best lahh....

So conclusion ??? TAH LAA.....tak taw..
Ya Allah, bantulah hambaMu buat keputusan yang sebaiknya..Tunjukkanlah jalan yang harus ain pilih..Amiiinn....

***** Kawan-kawan kalau ada pendapat tolong lah ain ye. Hehe. Thanks sudi mendengar masalah ain. ******

May Allah bless you !





No comments:

Post a Comment